Koirahieronta

Kotikäyntejä sekä vastaanotto

Tarjoan hierontapalveluita koirille kotikäynteinä Pirkanmaan alueella, sekä vastaanotolla Ylöjärvellä 
(Teollisuustie 6).

Aloitin opiskelut keväällä 2018 Tampereen Koirakuntosalin järjestämällä koirahierojan koulutuksella ja valmistuin alkuvuodesta 2019.

Hinnasto:

1.4.2019 alkaen
- koirahieronta 60min kotikäyntinä 35€
    *talouden 2. koira 25€
    *talouden 3. tai useampi koira 20€/koira
- koirahieronta 60min vastaaotolla 30€
-Hieronta tarpeen kartoitus 30min 15€

Sarjakortit:
5x kortti 170€
10x kortti 320€
Sarjakortit ovat koirakohtaisia ja voimassa vuoden ostopäivästä.

Biolight- hoidot:
Ihmisille, hevosille ja koirille
- Biolight- hoito 25€
- Biolight hieronnan yhteydessä 10€
- Biolight 3krt (4päivän sisään) 60€
- Biolight laitteen vuokraus 70€/vko


Kotikäyntejä ja vastaanottoaikoja varattavissa arkiaamuille / aamupäiville sekä viikonlopuille puhelimitse, viestillä tai nettiajanvarauksen kautta www.vello.fi/dogrocker 

Koirien lihakset voivat kiristyä aivan kuten meillä ihmisillä. Hieronnan avulla liikkuminen rentoutuu, askel pidentyy ja koira pystyy käyttämään selkäänsä liikkeessä paremmin. Hieronnat toteutetaan aina hieronnan tavoitteet ja mahdollinen ongelmatiikka huomioiden. Hieronnan tavoitteena voi olla esimerkiksi vammasta toipuminen, kiputilojen / lihaskireyksien helpottaminen tai rentoutuminen / stressin vähentäminen.

Hyvä tietää

Hieronta sopii kaikille koirille:
- Harrastavat ja urheilevat koirat
- Näyttelykoirat
- Jalostuskoirat
- Vanhat koirat
- Kuntoutettavat koirat
- Nivelongelmaiset koirat
- Kotikoirat

Miten valmistautua hierontaan?
-Tarpeet on hyvä tehdä ennen hierontaa ja jos mahdollista antaa ruoka muutamaa tuntia ennen tai vasta hieronnan jälkeen.

- Hierontatilanne on hyvä rauhoittaa koiran ja hierojan ympärillä. Jotkut koirat rauhoittuvat hierontaan paremmin kun omistaja on lähellä, se on myös toivottavaa varsinkin ensikertalaisille.

- Jos koiralla on ulkoloisia tai tarttuva tauti, hieronta täytyy siirtää kunnes ne on hoidettu. Tulehduksen akuutti vaihe on myös este hieronnalle tai jos koira on kipeä. Jos epäilet saako koiraasi hieroa, varmistathan sopivuuden aikaa varatessa hierojalta tai tarvittaessa koiraa hoitaneelta eläinlääkäriltä.

- Jos koirasi kuntoutuu isommasta operaatiosta, toimitaan hieronnan osalta eläinlääkärin ohjeen mukaan. Ota mukaasi leikkauskertomukset tms.