Koirahieronta

Kotikäyntejä sekä vastaanotto

Tarjoan hierontapalveluita koirille kotikäynteinä Pirkanmaan alueella, sekä vastaanotolla Ylöjärvellä 
(Asemantie 4 B, Ylöjärvi)

Aloitin opiskelut keväällä 2018 Tampereen Koirakuntosalin järjestämällä koirahierojan koulutuksella ja valmistuin alkuvuodesta 2019.

Kotikäyntejä ja vastaanottoaikoja varattavissa arkipäiville sekä viikonlopuille puhelimitse, viestillä tai nettiajanvarauksen kautta www.vello.fi/dogrocker 

Koirien lihakset voivat kiristyä aivan kuten meillä ihmisillä. Hieronnan avulla liikkuminen rentoutuu, askel pidentyy ja koira pystyy käyttämään selkäänsä liikkeessä paremmin. Hieronnat toteutetaan aina hieronnan tavoitteet ja mahdollinen ongelmatiikka huomioiden. Hieronnan tavoitteena voi olla esimerkiksi vammasta toipuminen, kiputilojen / lihaskireyksien helpottaminen tai rentoutuminen / stressin vähentäminen.

Yksilöllistä hoitoa koirallesi;
Koirasi saa aina tarvitsemansa hoidon ja hoito toteutetaan aina koiran ehdoilla, joten myös arat, sekä käsittelyyn tottumattomat koirat pystytään hoitamaan hyvin lopputuloksin. Hieronnasta tehdään koiralle mieluisa kokemus, jolloin koirasi pystyy rentoutumaan kunnolla ja saamme hoidosta kaiken hyödyn irti.

Saatavilla myös pennuille, aroille ja käsittelyyn tottumattomille koirille hierontaan tutustumista, jossa harjoitellaan käsittelyä sekä rentoutumista, kaikki omistajan toiveiden mukaan

Hyvä tietää

Hieronta sopii kaikille koirille:
- Harrastavat ja urheilevat koirat
- Näyttelykoirat
- Jalostuskoirat
- Vanhat koirat
- Kuntoutettavat koirat
- Nivelongelmaiset koirat
- Kotikoirat

Miten valmistautua hierontaan?
-Tarpeet on hyvä tehdä ennen hierontaa ja jos mahdollista antaa ruoka muutamaa tuntia ennen tai vasta hieronnan jälkeen.

- Hierontatilanne on hyvä rauhoittaa koiran ja hierojan ympärillä. Jotkut koirat rauhoittuvat hierontaan paremmin kun omistaja on lähellä, se on myös toivottavaa varsinkin ensikertalaisille.

- Jos koiralla on ulkoloisia tai tarttuva tauti, hieronta täytyy siirtää kunnes ne on hoidettu. Tulehduksen akuutti vaihe on myös este hieronnalle tai jos koira on kipeä. Jos epäilet saako koiraasi hieroa, varmistathan sopivuuden aikaa varatessa hierojalta tai tarvittaessa koiraa hoitaneelta eläinlääkäriltä.

- Jos koirasi kuntoutuu isommasta operaatiosta, toimitaan hieronnan osalta eläinlääkärin ohjeen mukaan. Ota mukaasi leikkauskertomukset tms.